خانه / دسته‌بندی نشده / چطور اکانت تلگرام خود را حذف کنیم؟

چطور اکانت تلگرام خود را حذف کنیم؟

به گزارش یک آی تی ؛  این روزها تقریبا هیچ کاربر ایرانی را نمی‌توان یافت که در تلفن هوشمندش، پیام رسان تلگرام را نداشته باشد. این اپلیکیشن قدرتمند با قابلیت‌های فراوان توانسته محبوبیت بالایی را در میان کاربران به‌دست آورد و روز به روز هم این محبوبیت در حال اضافه شدن است. اما شاید برخی از کاربران بخواهند اکانت تلگرام خودشان را به صورت کامل حذف کنند تا دسترسی خود و دیگران به آن را به طور کامل ببندند. در این مطلب نحوه حذف اکانت تلگرام را آموزش می‌دهیم.

تصمیم حذف حساب کاربری در تلگرام می‌تواند بنا به دلایل مختلفی گرفته شود؛ برای مثال شاید بخواهید یک اکانت جدید تلگرام برای خود بسازید و تمامی تاریخچه حساب قبلی‌تان را پاک کنید یا به پیامرسان ایرانی ای مانند سروش نقل مکان کاربری کنید.

حذف کردن اکانت تلگرام توسط خود اپلیکیشن امکان‌پذیر نبوده و برای این کار باید مراحل خاصی را خارج از اپ طی کنید که آن‌ها را در ادامه توضیح داده‌ایم:

  1. وارد صفحه مخصوص غیرفعال‌سازی حساب تلگرام شوید.
  2. با باز شدن صفحه، یک باکس با عنوان “Your Phone Number” قرار گرفته که در آن قسمت باید شماره تلفن همراهی را که تلگرام با آن فعال است، وارد نمایید.
  3. بعد از وارد نمودن شماره تماس، بر روی دکمه آبی رنگ “Next” کلیک کنید.

حذف اکانت تلگرام

  1. در این قسمت یک باکس جدید باز می‌شود. در این باکس می‌بایست کدی را که برای‌تان ارسال شده، وارد نمایید.
  2. بعد از وارد کردن کد بر روی دکمه “Sign in” کلیک کنید.

حذف اکانت تلگرام

  1. در این مرحله باید در باکس مشخص شده، دلیل حذف کردن اکانت‌تان را بنویسید و پس از آن بر روی“Done” کلیک کنید. (نوشتن دلیل برای حذف اکانت اختیاری است.)

حذف اکانت تلگرام

  1. یک بار دیگر از شما خواسته می‌شود تا از حذف اکانت اطمینان حاصل کنید. با کلیک بر روی گزینه“yes, delete my account”، این کار را انجام دهید.حذف اکانت تلگرام

برای پیش بردن مراحل حذف اکانت تلگرام خود، به نکات زیر هم توجه کنید:

  • صفحه ویژه دیلیت اکانت تلگرام، توسط مرورگر گوشی موبایل و کامپیوتر قابل دسترسی است.
  • کد ارسالی که در مرحله 4 به آن اشاره کردیم، توسط خود برنامه و حساب کاربری اصلی تلگرام برای شما ارسال می‌شود.
  • این سامانه به کوچک و بزرگ‌ بودن کد ارسالی حساس است.
  • با حذف اکانت تلگرام دیگر هیچ راه برگشتی برای کاربر وجود نداشته و همه اطلاعات از جمله چت‌ها، مخاطبین و دیگر داده‌ها، از بین می‌روند.
  • پس از حذف اکانت تلگرام، مخاطبینی که در این برنامه با شما ارتباط داشته‌اند، نام اکانت‌تان را با عنوان “Deleted Account” مشاهده می‌کنند.

 

منبع ( ویرایش از یک آی تی) : Click 

درباره ی ali542

همچنین ببینید

واکنش وزیر ارتباطات به فعالیت تلگرام طلایی‌: بازی‌های سیاسی را رها کنید

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سئوالی در خصوص ‌فعالیت تلگرام طلایی گفت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی